Facebook Twitter Google
         Va multumim pentru vizitarea acestui website. In scopul acceptarii termenilor si conditiilor de utilizare prezentate mai jos, va rugam sa cititi cu atentie modul de utilizare a acestui website.
Prin utilizarea site-ului cofetariilegeorgi.ro, sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare detaliati in cele ce urmeaza:
Continutul site-ului www.cofetariilegeorgi.ro - imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software - este integral proprietatea SC GEORGI TOSUN SRL     si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC GEORGI TOSUN SRL  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Cum se comanda?

Comenzile  pot fi facute atat online www.cofatariilegeorgi.ro  cat si telefonic la numarul  021 9876.
Preluarea unei comenzi telefonice dureaza aproximativ  2 minute.
Atentie, formularul de comanda pentru torturi din cadrul site-ului permite doar comandarea standard si nu necesita avans.
Pentru a comanda produse personalizate, trebuie sa luati legatura cu un agent de vanzari
Compozitia tortului este la alegerea dumneavoastra dintre sortimentele de tort produse de Cofetaria Georgi . 

Puteti opta pentru :
 • tort maresal,
 • tort amandina
 • tort diplomat
 • tort mixt
 • tort dobos
 • tort tiramisu
 • tort smochina,
 • tort krantz,
 • tort profiterol
 • tort mousse de visina
 • tort mousse nuca,
 • tort bezea
 •  tort Joffre,
 •  tort Picaso,
 • tort joffre
 • tort Ambasador,
 • tort mascota,
 • tort fructe padure
 • Figurinele care se platesc separat sunt scazute la vanzare din gramajul tortului.
 • Tort martipan special (tort maresal, tort smochina, tort krantz, tort mousse nuca, tort joffre, tort picasso, tort ambasador, tort mascota, tort fructe de padure);
 • Tort martipan clasic special (tort dobos, tort mixt, tort amandina, tort diplomat)
Toate elementele comestibile (flori de martipan, fluturi, stelute etc.) ce decoreaza tortul sunt incluse in pretul kg de tort martipan dar daca doriti flori naturale acestea vor fi cumparate de dvs. si le aduceti la laborator cu 1 zi inainte de eveniment
Produsele noastre sunt pregatite cu ingrediente de calitate: ciocolata belgiana, fructe proaspete si cu creme fierte preparate de noi dupa retete proprii din produse naturale.
Nu folosim conservanti si va asiguram de o valabilitate de 3 zile, pastrate la o temperatura de 2-6 grade Celsius.
Comanda de tort personalizat nunta, botez, aniversare se va achita un avans,la sediul din str. Drumul Taberei nr. 18 sector 6  de asemenea veti primi consiliere din partea cofetarilor nostri pentru alegerea tortului potrivit pentru evenimentul programat.

Ne dorim ca tortul ce il comandati sa contribuie la o petrecere reusita si tocmai din acest motiv va rugam comanda sa se efectueze pentru:
- tort aniversar cu minim 4 zile inainte de ziua evenimentului
- tort de botez cu minim 1 saptamana
- tort de nunta cu minim 2-3 saptamani

Cum platesc? 
                                                                                 
Preturile in vigoare sunte cele afisate in site-ul www.cofetariilegeorgi.ro.ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate in orice moment, modificarea fiind afisata in prealabil pe site si prin afise in interiorul magazinului.
Poti plati in numerar la primirea comenzii Cofetaria Georgi  iti elibereaza bon fiscal, fara factura. In cazul in care doresti factura, te rugam sa o soliciti telefonic. 
La eliberarea comenzi, orice neregula sesizata de client, care nu se regaseste in bonul de comanda nu va fi luata in considerare.

Conditii de livrare
 
Exemplu:
Daca un client doreste sa primeasca produsele comandate in data de 25 Ianuarei, trebuie sa plaseze comanda cel tarziu pe 24 Ianuarei, pana in orele 20, in cazul in care comanda nu contine torturi (pentru torturile clasice este e nevoie de o zi iar pentru cele speciale de 2 zile).
Comenzile primite inainte de ora 18:00  vor fi livrate in ziua respectiva  incepand cu ora 10:00.
Comenzile primite dupa ora 18:00, vor putea fi livrate in limita stocului disponibil           
Comenzile speciale de torturi necesita pana la 48 de ore pentru a fi onorate.
 
Produsele dumneavoastra poate fi livrat in orice locatie din Bucuresti  in conditii optime. Desertul comandat va ajunge in perfecta stare, sub responsabilitatea Cofetariei Georgi. Timpul de livrare va va fi comunicat in confirmarea telefonica a comenzii. Transportul este gratuit pentru toate comenzile peste 50 RON

Alte conditii

SC GEORGI TOSUN  SRL isi rezerva dreptul de a contacta telefonic clientul, in vederea verificarii corectitudinii comenzii si a datelor transmise.
La preluarea comenzilor se vor solicita urmatoarele informatii: numele, data nasterii, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Scopurile colectarii datelor sunt marketing, reclama si publicitate, statistica si servicii de comunicatii electronice
Prin efectuarea unei comenzi on-line cumparatorul este de acord cu colectarea, procesarea si arhivarea datelor personale, despre cumparator si achizitiile lui, pana la rezilierea acestui acord .
Toate datele personale, sunt prelucrate in conformitate cu legea privind protectia datelor cu caracter personal.
Furnizorul declara ca scop arhivarea, prezentarea noilor oferte ale magazinului, in sensul trimiterii ofertei cu noile produse prin e-mail sau la adresa consumatorului.
Toate inregistrarile datelor fiecarui client, pot fi inlaturate in orice moment din baza de date, acest lucru se realizeaza usor printr-un email trimis la adresa office@cofetariilegeorgi.ro sau dezactivanduse de la newsletter.

Prevederile finale

Produsele SC GEORGI TOSUN SRL sunt preparate respectând toate condiĊ£iile igienico-sanitare impuse de legile in vigoare si in conformitate cu Standardul European ISO 22000 privind SiguranĊ£a Alimentelor.
 
 
Cofetariile Georgi © 2014
Urmariti-ne pe: Facebook | Twitter | Google+